Blog

Grenzeloos Talent Gezocht!

18 July 2019

Memories & Dreams ism Liliane Fonds

Memories and Dreams is een muzikaal initiatief van Stichting Bruisend Heusden. M&D wordt uitgevoerd op 14 t/m 17 november 2018. Op 8 juli 2017 vinden de eerste audities plaats voor talenten die deel willen uitmaken van dit evenement. We zijn op zoek naar vocaal talent!

Memories & Dreams 2018 belooft weer een groot spektakel te worden. De editie van 2018 heeft als thema ‘Grenzeloos Talent’. Het thema vat samen wat u tijdens Memories & Dreams 2018 te zien krijgt, namelijk vele artiesten met grenzeloze talenten. Daarnaast vormt het ook een brug naar het goede doel van deze editie; het Liliane Fonds.

Het Liliane Fonds heeft als missie om kinderen met een handicap in de armste landen en streken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika te versterken en hun omgeving toegankelijker te maken. Zij werken samen met lokale organisaties in die landen. Het Liliane Fonds doel is om gehandicapte kinderen op eigen benen te laten staan, al hun talenten te ontwikkelen zodat zij zo zelfstandig mogelijk door het leven kunnen en hun omgeving rekening met hen houdt.
‘Grenzeloos Talent’ zal centraal staan tijdens Memories & Dreams 2018 en op vele manieren vormgegeven worden. Talenten zijn er in alle soorten en maten, daar zit geen grens aan. Bovendien zullen tijdens de concerten grenzen vervagen en muren geslecht worden. Wat overblijft is een avond vol ongekende mogelijkheden; een avond met ‘Grenzeloos Talent’.
Ben jij dat vocale talent waar wij naar op zoek zijn? Meld je dan nu aan voor de audities van M&D 2018 via: productie@memoriesanddreams.nl
Er zijn twee auditierondes. Op 8 juli 2017 vinden de eerste audities plaats voor Memories & Dreams 2018. Je wordt beoordeeld door een professionele jury. In de week na de eerste auditieronde krijg je te horen of je bent geselecteerd voor de tweede auditieronde. De tweede auditieronde wordt o.v.b. gehouden op zaterdag 2 december, tijdens de ‘The Choice of M&D’. Deze auditie vindt plaats onder begeleiding van een band waarbij het aanwezige publiek mee kan stemmen over jouw definitieve rol tijdens Memories & Dreams in november 2018!

We hopen snel wat van je te horen!

Send this to friend