Blog

Memories
& Dreams

25 May 2020

Memories & Dreams 2018 wordt een groots meerdaags muziekspektakel in de tot concerttempel omgebouwde ‘De Slagen’ te Waalwijk met meer dan 3.000 bezoekers. Het publiek kan genieten van meer dan 100 musici, tientallen jonge toptalenten, dansers en professionele artiesten, die zich belangeloos inzetten ten bate van het Liliane Fonds.

Het geheel is een initiatief van het Symfonisch Blaasorkest Drunen en wordt gerealiseerd door de inzet van maar liefst 200 vrijwilligers.

Daarmee is Memories & Dreams 2018 één van de grootste muzikale fundraising events van Brabant.

Programma

dagdatumconcertticketsprijs 
za9 dec 2017The ChoiceArena7,50
di13 nov 2018Special Guest ConcertArena-besloten
wo14 nov 2018Dinner ShowArena125uitverkocht
vr16 nov 2018ConcertArena
Tribune
25
30
za17 nov 2018ConcertArena
Tribune
25
30

Het goede doel: Liliane Fonds

Bij elke editie van Memories & Dreams wordt er een goed doel uitgekozen. Deze keer is de keuze op het Liliane Fonds uit ‘s-Hertogenbosch gevallen. De droom van het Liliane Fonds is een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen – thuis en in hun gemeenschap – en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft. De opbrengsten van Memories & Dreams 2018 gaan naar kinderen met een handicap in India. Vaak worden deze kinderen niet geaccepteerd door bijgeloof en door het kastesysteem, zijn vaak niet welkom op school en de familie en dorpsgenoten willen meestal niets met hen te maken hebben. Het Liliane Fonds zorgt, samen met partnerorganisaties in India, dat deze kinderen een kans krijgen en er gewoon bij mogen horen. Memories & Dreams wil dit voor deze kinderen mogelijk maken.

Memories & Dreams kan terugkijken op een prachtige geschiedenis aan goede doelen. De eerste editie in 2012 was ten bate van Inloophuis Toon (Waalwijk), de tweede in 2015 ten bate van Villa Pardoes (Kaatsheuvel) en nu in 2018 voor het Liliane Fonds (‘s-Hertogenbosch).

Het Symfonisch Blaasorkest Drunen 175 jaar jong

Symfonisch Blaasorkest Drunen vormt de muzikale basis van het event. Het orkest biedt jongeren al 175 jaar lang de mogelijkheid een instrument te leren bespelen en samen te musiceren, dit jubileum geeft daarmee aan Memories & Dreams een extra feestelijk tintje. Het Symfonisch Blaasorkest komt uit in de hoogste landelijke divisie en staat bekend om haar veelzijdigheid en haar vele binnenlandse en buitenlandse concerten.

Voor tickets klik hier.

 

Send this to friend