Blog

Publiek kiest Top 3 tijdens The Choice of Memories & Dreams

18 January 2020

Waalwijk, 12 december 2017 – In een overvolle Mads in Waalwijk traden afgelopen zaterdag 10 december 21 artiesten op tijdens The Choice, de laatste voorronde van Memories & Dreams 2018. Aan het eind van de avond bracht het publiek haar stem uit en koos de Top 3. Op 1 eindigde Suzanne Brok, op de tweede plaats volgde Stef van den Heuvel en als derde koos het publiek voor Michael Nieuwenhuijzen. De jury vulde deze top 3 verder aan en koos Hind Hakki, Nikki Henskens en Marieke van Middelkoop.

Bijna 250 bezoekers luisterden afgelopen zaterdag naar de 21 auditanten, die allen live hun nummer ten gehore brachten. Van old school jaren 70 tot hedendaagse en Nederlandstalige muziek passeerde de revue. Een ding hadden alle deelnemers gemeen, ze zongen het met volle overgave en werden toegejuicht door eigen publiek. Naast de 6 winnaars uit The Choice maken ook de overige auditanten nog een kans om mee te doen met Memories & Dreams 2018. De organisatie van dit grootse muziekspektakel werkt momenteel aan het concertprogramma, een zorgvuldig proces waarbij voor elk muziekstuk een passende artiest gekozen wordt. Binnenkort kiest de jury, bestaande uit Carlo Bergmans, Geert Moorenn Berry Kolmans, nog een aantal andere auditanten die het best passen bij het concertprogramma.

Het Liliane Fonds

De avond stond naast de artiesten vooral in het teken van het Liliane Fonds, het goede doel dat dit keer is gekozen. Andrien Verhagen van Liliane Fonds lichtte toe wat er met het opgehaalde geld wordt gedaan. “In India leven 400 miljoen mensen in armoede. 217 miljoen kinderen lijden er honger. Voor kinderen met een handicap is het in India extra moeilijk. Ze worden niet geaccepteerd en zijn vaak niet welkom op school. De armoede zorgt er ook voor dat ze geen onderwijs krijgen. Het Liliane Fonds zorgt ervoor dat deze kinderen een kans krijgen en er gewoon bij mogen horen.”

Memories & Dreams 2018

De derde editie van Memories & Dreams vindt plaats op 14 t/m 17 november 2018 in De Slagen in Waalwijk. Het publiek kan genieten van meer dan 100 musici, toptalenten, dansers en professionele artiesten, die zich belangeloos inzetten ten bate van het Liliane Fonds. Niet alleen het entreegeld gaat naar dit fantastische doel, ook wordt er geld opgehaald via sponsoring. Hiervoor wordt bijvoorbeeld een dinnershow avond georganiseerd speciaal voor ondernemers, ondernemersverenigingen en lokale overheden.

Achter de schermen

Memories & Dreams is een initiatief van Stichting Bruisend Heusden. Achter de schermen werken op dit moment zo’n 30 vrijwilligers om er in 2018 een groots spektakel van te maken. Dit doen ze door het werven van sponsoren, het bekend maken van het evenement bij pers en publiek, het samenstellen verschillende arrangementen of het tot in de puntjes verzorgen van locatie en catering. Ook tijdens The Choice of Memories & Dreams droeg iedereen zijn steentje bij. Passie voor muziek, het goede doel en een gezellig feestje, daar doen ze het voor bij Memories & Dreams!

De kaartverkoop van Memories & Dreams 14-17 november 2018 start in mei 2018.

Een video compilatie van The Choice vind je hier!

Send this to friend